Tack till alla kontaktombud..

Hem
Aktuellt
Tack till alla kontaktombud..

Tack till alla kontaktombud..

Tack till alla ombud som tog sig till Stockholm för kontaktombudsmötet måndag 19/3! Föreläste gjorde Boel Lövenheim från SLB-analys och Antonis Georgellis från SLL. Tack till även dem! Presentationerna och rapporten hittar ni genom att gå till sidan för kontaktombud.

Det blev en från min synpunkt givande eftermiddag med intressanta föreläsningar, bra frågor och fina samtal. Vi hade med oss även deltagare via nätet som kom in med frågor visa chatten, nytt för mig men ändå väldigt bra!

Jag ser fram emot nästa sammanträde och jag har mycket som jag tar med mig vidare från detta tillfället. Bland annat kommer vi kunna prata och ge mera information om vad som händer inom förbundet. Jag tar tacksamt emot flera önskemål från er, det är trots allt ert behov som dessa kontaktombudsträffarna ska formas efter.

Glöm inte att vi finns på sociala medier som @luftochkust på Twitter och på Facebook som Östra Sveriges Luftvårdsförbund. Där finns det möjlighet att diskutera och dela relevanta artiklar med varandra vilket det finns mycket positivt med.

Än en gång, tack för strålande uppslutning och engagemang! Vi ses snart igen!

Arkiv

Sök: